Onze fauteuils


Model Alice

 

Afwerking: Standaard word de Alice geleverd met bies in arm en kussen en een stiknaad in de voorrug. Natuurlijk is het mogelijk om knopen in de rug te verwerken.

 Zithoogte × zitdiepte:  47×50 cm

 Model Jax

Afwerking: De fauteuil Jax is afgewerkt zonder biezen. Hij heeft een los zit en rugkussen 

 

Zithoogte × zitdiepte: 45 × 54cm

 Model Joelle

Afwerking: De comfort uitvoering van deze fauteuil is voorzien vaneen binnen interieur, de basic uitvoering is gestoffeerd met een nosag vering. U kunt bij deze fauteuil kiezen voor een afwerking met siernagels (strip) of een piping.

 

Zithoogte × zitdiepte: 46 × 49 cm

 Model Karen

Afwerking: Standaard wordt de Karen geleverd met tapse pootjes in kleur gebeitst. Ondervering bestaat uit een interieur met daarop een soft zitkussen. (combinatie polyether staafjes met veertjes). Deze is te vervangen door koudschuim kussen.

 

Zithoogte × zitdiepte: 47 × 51cm

 

 Model Stanley

Binnenkort meer informatie.Model William

Afwerking: Standaard wordt de William geleverd met tapse poot in kleur gebeitst, als optie is een gedraaide poot met nikkel rolwiel aan de voorkant mogelijk. . Arm en zitkussen worden met bies uitgevoerd. Knopen of Swarovski stenen kunnen als optie geleverd worden. 

 

Zithoogte × zitdiepte: 50 × 54cm

 Model York

Afwerking: Standaard wordt de York geleverd met gedraaide poot met rolwiel aan de voorkant. Arm en zitkussen worden met bies uitgevoerd.  

 

Zithoogte x zitdiepte: 48 x 54 cm