Het meubel


'Een echt Nederlands product'.

 

Onze eigentijdse meubelen worden met trots vervaardigd in ons eigen Nederlandse atelier. Hierdoor kunnen we met recht spreken van een echt Nederlands product. Het voordeel hiervan is dat we volledige controle hebben over het productieproces, en dat merkt u aan de kwaliteit. Bovendien stemmen we de materialen perfect op elkaar af.

 

In het atelier van Berendsen Collection worden patronen en ruiten op een uiterst nauwkeurige manier verwerkt. Omdat we veel maatwerk leveren, is een goede communicatie tussen alle afdelingen essentieel.

 

Onze ontwerpafdeling vormt het begin van de cirkel. Hier stellen we de materialen samen en ontwerpen we de perfecte zitverhouding. We werken nauw samen met detaillisten om ervoor te zorgen dat de juiste modellen met de ideale zitverhouding worden gerealiseerd.

 

Wat betreft bekleding heeft u bij ons de keuze. Of u nu kiest voor uni, design, ruitstof of zelfs leder, wij zorgen voor een vakkundige stoffering. Met onze ruime ervaring in allerlei soorten stoffen en leder komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

 

Voordat uw bestelling klaar is voor verzending en de vervoerder de meubelen bij ons ophaalt, onderwerpen we ze nog aan een grondige controle. Zo kunnen we garanderen dat u alleen het allerbeste ontvangt.

 

Eenmaal geplaatst door uw interieuradviseur zult u jarenlang kunnen genieten van uw aankoop. Maar vergeet niet: regelmatig onderhoud is essentieel om uw meubelen in optimale staat te houden.

 

Laat ons u verrassen met onze vakmanschap, precisie en oog voor detail. Kies voor Berendsen Collection en geniet van meubelen die een echte toevoeging zijn aan uw interieur, gemaakt met liefde voor het vak en met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten.

 

 

Kort samengevat:

 

"Berendsen Collection" staat garant voor een Nederlands kwaliteitsmeubel.


 

 

       

 

 

 

 Uw meubel,

                       uw sfeer

Showroom

ETC EXPO

Stand 13B, eerste verdieping

Randweg 20

4104 AC Culemborg

 

Openingstijden:

Maandag van 10:00 tot 17:00 uur.

Uitsluitend op afspraak.

 

U bent van harte welkom in stand 13B.

Berendsen Collection

Buys Ballotstraat 13C

7131 PN Lichtenvoorde

 

T: +31544371220

E:info@berendsencollection.nl