Het meubel


'Een echt Nederlands product'.

 

Vanzelfsprekend worden onze eigentijdse meubelen in eigen atelier vervaardigd. Wij kunnen dus als één van de weinigen nog spreken van 'een echt Nederlands product'. Het voordeel hiervan is dat wij de controle hebben over het gehele productie proces. Ook is het van groot belang dat de materialen die toegepast worden juist op elkaar zijn afgestemd.

 

In het atelier van Berendsen Collection worden patronen en ruiten op een nauwkeurige manier verwerkt. Doordat er veel maatwerk wordt geleverd is de communicatie tussen de verschillende afdelingen van groot belang.

 

 


De ontwerpafdeling is het begin van de cirkel. Hier worden de materialen samengesteld en wordt de juiste zitverhouding ontworpen. Van essentieel belang zijn hierbij de toegepaste materialen. Het samenspel van de detaillist en Berendsen Collection maakt het dat de juiste modellen met de goede zit verhouding worden uitgevoerd.

 

De keuze van de bekleding ligt bij u. Uni, design en ruitstof worden door ons gestoffeerd. Natuurlijk is het mogelijk leder te verwerken. Doordat wij veel ervaring hebben met allerlei type stoffen zult u bij ons niet voor verrassingen komen te staan.

 

Alvorens de goederen gereed worden gemaakt voor verzending en de vervoerder de meubelen bij ons afhaalt, worden deze nogmaals uitvoerig bij ons gecontroleerd.

 

Eenmaal geplaatst door uw interieur adviseur kunt u jarenlang genieten van uw aankoop. Wel is daarbij het onderhoud van essentieel belang.

 

 

Kort samengevat:

"Berendsen Collection" staat garant voor een Nederlands kwaliteitsmeubel.


 

 

       

 

 

 

 Uw meubel,

                       uw sfeer

Showroom

ETC EXPO

Stand 13B, eerste verdieping

Randweg 20

4104 AC Culemborg

 

Openingstijden:

Maandag van 10:00 tot 17:00 uur.

Uitsluitend op afspraak.

 

U bent van harte welkom in stand 13B.

Berendsen Collection

Buys Ballotstraat 13C

7131 PN Lichtenvoorde

 

T: +31544371220

E:info@berendsencollection.nl