Over ons


De  geschiedenis van Berendsen Collection: een evolutie van vakmanschap en passie.

 

Sinds de oprichting in 1964, heeft Berendsen Collection een indrukwekkende reis afgelegd als vooraanstaand meubelfabrikant. Onze reis begon met de droom van Frans Berendsen, die een visie had om unieke en tijdloze meubelstukken te creëren die vakmanschap en schoonheid combineren.

 

Vanaf het allereerste begin lag de nadruk op kwaliteit en oog voor detail. Elk meubelstuk dat ons atelier verlaat, is doordrenkt van de liefde en het vakmanschap van onze getalenteerde ambachtslieden. Onze ontwerpen worden zorgvuldig bedacht en geperfectioneerd, met aandacht voor functionaliteit, comfort en uitstraling.

 

Gedurende de jaren hebben we voortdurend geïnnoveerd en ons aangepast aan de veranderende behoeften en trends in de meubelmarkt.

Onze collecties hebben de tand des tijds doorstaan en zijn te vinden in talloze huizen, hotels en bedrijven in Nederland en België. Van eigentijdse ontwerpen die voldoen aan de nieuwste interieurtrends tot tijdloze klassiekers die generaties lang meegaan, we hebben een diverse collectie om aan elke smaak en behoefte te voldoen.

 

Bij Berendsen Collection geloven we sterk in duurzaamheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. We streven ernaar om materialen te selecteren die verantwoord zijn, en we streven naar efficiënte productieprocessen. We willen niet alleen mooie meubels maken, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

 

Onze passie voor meubels gaat verder dan alleen het creëren van prachtige stukken. We streven ernaar om een bron van inspiratie te zijn. Daarom hebben we ook onze showroom op het ETC Designcenter in Culemborg geopend, waar klanten de kans krijgen om onze meubels in levenden lijve te ervaren en te zien hoe ze harmonieus kunnen worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen.

 

Bij Berendsen Collection kijken we met trots terug op onze geschiedenis, maar we blijven ook vooruitkijken naar de toekomst. We blijven ons inzetten voor vakmanschap, innovatie en het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze gewaardeerde klanten.

 

Bedankt dat u deel uitmaakt van onze reis. We kijken ernaar uit om samen met u de volgende hoofdstukken van de Berendsen Collection-geschiedenis te schrijven.

 

 

 

 

       

 

 

 

 Uw meubel,

                       uw sfeer

Showroom

ETC EXPO

Stand 13B, eerste verdieping

Randweg 20

4104 AC Culemborg

 

Openingstijden:

Maandag van 10:00 tot 17:00 uur.

Uitsluitend op afspraak.

 

U bent van harte welkom in stand 13B.

Berendsen Collection

Buys Ballotstraat 13C

7131 PN Lichtenvoorde

 

T: +31544371220

E:info@berendsencollection.nl